Ekipi | CDI
Home » Ekipi

Krisela Hackaj
Drejtore Ekzekutive
Fushat e ekspertizës: Integrimi evropian dhe Procesi i Berlinit, Rinia, Bashkëpunimi rajonal, Mirëqeverisja dhe Antikorrupsioni

Ardian Hackaj

Drejtor i ShtetiWeb
ShtetiWeb është një iniciative e Institutit për Bashkëpunim dhe Zhvillim
Fushat e ekspertizës: Integrimi evropian dhe Procesi i Berlinit, zhvillimi rajonal, migrimi, Konektiviteti, zhvillimi socio-ekonomik

Ardita Shehaj
Eksperte e nivelit të lartë
Fushat e ekspertizës: Anti-korrupsioni dhe transparenca, ekonomia dhe financat publike, konkurrenca, Migrimi.

Alba Brojka
Hulumtuese
Fushat e ekspertizës: Integrimi Evropian, Rinia, Bashkëpunimi Rajonal

Ester Mulita
Fushat e ekspertizës: Asistente projektesh, përkthim, administrim.

Silvana Kuqo
Eksperte e financës dhe kontabilitetit

Migena Bufi
Eksperte e IT
Fushat e ekspertizës: IT, Asistente projektesh, përkthim, administrim.

Për iniciativat e tij kërkimore Instituti bashkëpunon me ekspertë dhe kërkues me eksperiencë të gjerë në fushën e politikave publike, ekonomisë, migrimit, rinisë, integrimit europian dhe kohezionit social.