Integrimi Evropian | CDI
Home » Integrimi Evropian

Iniciativa
Publikime
Të reja
About ORI
WB6 Regional Cooperation
Regional Cooperation Projects
(RCP) Database
Regional Cooperation Initiatives
(RCI) Database
ORI Library
Activities
Na kontaktoni
Insitituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim
Tel/Fax: +355 4 2203054
Adresa:Rr. Milto Tutulani,
Nd.6, Hyrja 8/3 & 4
1019, Tiranë, Shqipëri
Email: info@cdinstitute.eu
Na ndiqni në:

Facebook

Twitter

CDI merr pjesë në mënyrë të vazhdueshme në aktivitete të procesit të integrimit në BE në Shqipëri dhe në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Fokusi ynë eshtë fusha e bashkëpunimit ndërkufitar dhe ndër-rajonal, si dhe çështje të tjera të integrimit si p.sh kriteret e konvergjencës social-ekonomike, qeverisja ekonomike, FDI (Investimet e Huaja Direkte) dhe kohezioni social. CDI zotëron ekspertizë të kualifikuar në manaxhimin e programeve dhe projekteve IPA. Gjithashtu, CDI bashkëpunon me një rrjet të gjërë partnerësh në vend, në rajonin e Ballkanit Perëndimor si dhe në BE.

CDI është anëtar i Këshillit Kombëtar të Integrimit Evropian, e cila është struktura më e lartë këshillimore kombëtare për integrimin europian që ngrihet pranë Kuvendit.

Njoftime
Tryezë e rrumbullakët “Sfidat dhe mundësitë për rritjen e angazhimit të të rinjve në procesin e integrimit në BE në Shqipëri”
Smiley face Lexo Smiley face31/05/2019
Tryezë e rrumbullakët “Negociatat e pranimit dhe reformat e vendit: Kapitujt 23 dhe 24”
Smiley face Lexo Smiley face30/05/2019
Fokusi tek “Transporti: Kostot e rregullimit dhe sfidat e qeverisjes” në Eventin e parë të Tirana Connectivity Forum
Smiley face Lexo Smiley face14/11/2018
Çel punimet edicioni i katërt i Tirana Connectivity Forum

Smiley face Lexo Smiley face12/11/2018
4th Tirana Connectivity Forum “Reforming, Deepening, Enlarging”

Smiley face Lexo Smiley face8-9/11/2018
Ndërlidhja në Ballkanin Perëndimor në fokus të Konferencës “Kohezioni ekonomik dhe social në Ballkanin Perëndimor”

Smiley face Lexo Smiley face16/05/2018
Konferenca Ndërkombëtare " Konsolidimi i Nismës Kineze të Brezit dhe Rrugës në Evropën Juglindore"

Smiley face Lexo Smiley face07/05/2018
Takim përgatitor i Forumit të Shoqërisë Civile përpara Samitit të Londrës

Smiley face Lexo Smiley face 02/05/2018
Ballkani Perëndimor dhe BE katër vite pas nisjes së Procesit të Berlinit: perspektiva në horizont, anëtarësim i afërt?”

Smiley face Lexo Smiley face 23/04/2018
Konferenca e tretë e Tiranës mbi Procesin e Berlinit “Nga Trieste në Londër: Vlerësim mbi ecurinë dhe të ardhmen e Procesit te Berlinit”

Smiley face Lexo Smiley face 15/11/2017
Tryezë e rrumbullakët “Bashkëpunimi Shqipëri-Kinë në kuadër të nismave të bashkëpunimit “Brezi dhe Rruga” dhe “16+1””

Smiley face Lexo Smiley face 31/10/2017
Tryeza "Pas Samitit të Triestes: Arritjet dhe sfidat e Shqipërisë në rrugëtimin e saj drejt BE-së" me te Ftuarin e Nderit Europarlamentarin dhe Raportuesin për Shqipërinë në PE Knut Fleckenstein!

Smiley face Lexo Smiley face 19/09/2017
Forum Reflektimi: “Ballkani Perëndimor në Bashkimin Evropian: Perspektivat e një rajoni në Evropë?”

Smiley face Lexo Smiley face 03/07/2017
Kontributi i shoqërisë civile në progresin e demokracisë

Smiley face Lexo Smiley face 15/06/2017
Forumi i Shoqërisë Civile në Tiranë 26-28 Prill 2017

Smiley face Lexo Smiley face 26/04/2017
Prezantimi i studimit “Monitorimi i Procesit të Berlinit: nga Parisi në Trieste” në Konferencën mbi Vlerësimin Përmbledhës përpara Samitit të Triestes

Smiley face Lexo Smiley face 11/04/2017
Konferenca Ndërkombëtare “The Western Balkans in the European Union: Enlargement to what, accession to what?”

Smiley face Lexo Smiley face 05/04/2017
Tryezë e rrumbullakët “Partneriteti në Negociatat për anëtarësim: aktorët, strukturat, detyrat, kalendari”

Smiley face Lexo Smiley face 21/11/2016
Tryezë e Rrumbullakët: “P​as Paris​-it​, P​as​ Brexit​-it​- Persp​e​ktivat për Ballkanin Perëndimor”.

Smiley face Lexo Smiley face 14/09/2016
Prezantimi i gjetjeve të raportit “Progresi i Shqipërisë në Axhendën e Konektivitetit: Sektorët e Transportit dhe Energjisë“

Smiley face Lexo Smiley face 28/06/2016
Workshop “Rruga e Migrantëve në Evropë: Shqipëria në Korridorin Ballkanik të Migrimit”

Smiley face Lexo Smiley face 11/06/2016
Mision në kuadër të projektit “Menaxhimi i flukseve të migracionit: Analiza dhe Strategji për Zgjidhje”

Smiley face Lexo Smiley face 02/05/2016
“Shqipëria në Procesin e Berlinit: Arritjet Aktuale dhe Sfidat e Samitit të Parisit”

Smiley face Lexo Smiley face 01/02/2016
“Si do të ndikojë procesi i Berlinit në pozicionin ekonomik të Shqipërisë”

Smiley face Lexo Smiley face 22/01/2016
“Përforcimi i Lidhjes Rajonale Rinore”

Smiley face Lexo Smiley face 03/02/2016
Lancohet Observatori i Integrimit Rajonal

Smiley face Lexo Smiley face 06/03/2015
Seminar i nivelit të lartë mbi zbatimin e projekteve të BE në Bryzh, Belgjikë

Smiley face Lexo Smiley face 10/10/2011