Të reja | CDI
Home » Të reja

Të reja
Shqipëria dhe integrimi në BE: Progresi i reformave të ndërmarra

Smiley face Lexo Smiley face 13/02/2020
Seminari rajonal: "Investimi në njerëz dhe kohezioni social: Një perspektivë e rinisë dhe shoqërisë civile"

Smiley face Lexo Smiley face 13/02/2020 - 14/02/2020
Procesi i Berlinit: forcimi i ndërlidhjes dhe bashkëpunimit rajonal”

Smiley face Lexo Smiley face 10/02/2020
Praktikë pune

Smiley face Lexo Smiley face 06/02/2020
Tryezë e Rrumbullakët: "Konvergjenca Ekonomike dhe Sociale: Arritjet aktuale dhe sfidat e ardhshme të reformave në Shqipëri"

Smiley face Lexo Smiley face 13/12/2019
Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë dhe Ambasadës Holandeze, në kuadër të projektit për Garantimin e Integritetit

Smiley face Lexo Smiley face 25/10/2019
TIRANA CONNECTIVITY FORUM 2019

Smiley face Lexo Smiley face 30/10/2019 - 31/10/2019
We are hiring! Call for Applications: Project Officer

Smiley face Lexo Smiley face 10/09/2019
Tryezë e rrumbullakët “Sfidat dhe mundësitë për rritjen e angazhimit të të rinjve në procesin e integrimit në BE në Shqipëri”

Smiley face Lexo Smiley face 30/05/2019
Tryezë e rrumbullakët “Negociatat e pranimit dhe reformat e vendit: Kapitujt 23 dhe 24”

Smiley face Lexo Smiley face 30/05/2019
Seminar “Investimet kineze në Ballkanin Perëndimor”

Smiley face Lexo Smiley face 16-17/05/2019
Workshop “Tranzicioni energjetik dhe sfidat për një treg të lirë dhe të integruar të energjisë elektrike: rasti i Shqipërisë”.

Smiley face Lexo Smiley face 09/04/2019
Prezantimi i projektit “Monitorimi dhe Mbështetja e reformave të Shqipërisë në rrugën e saj drejt BE” (ALBE)
Smiley face Lexo Smiley face 05/03/2019
PROJEKTI SAGOV – QEVERISJA E KONEKTIVITETIT NË ADRIATIKUN JUGOR
Smiley face Lexo Smiley face 25/01/2019
Call for Applications: Project Manager


Smiley face Read Smiley face 15/01/2019
Konektiviteti në Ballkanin Perëndimor: Procesi i Berlinit pas Samitit të 2019 në Poznan - Rëndësia e lidhjes së mirë


Smiley face Lexo Smiley face 27/11/2018
Paneli i dytë "Thellimi dhe zgjerimi" - Tirana Connectivity Forum


Smiley face Lexo Smiley face 27/11/2018
Paneli i Parë "Reformimi dhe Negocimi" – Tirana Connectivity Forum 2018


Smiley face Lexo Smiley face 26/11/2018
Presidenti i Republikës së Shqipërisë Z. Ilir Meta dhe Ambasadori i BE në Tiranë Z. Luigi Soreca përshëndetin TCF’18

Smiley face Lexo Smiley face 26/11/2018
“Bashkimi Europian, Shqipëria dhe Ballkani Perëndimor: Kthimi i procesit të zgjerimit në një proces më të besueshëm”

Smiley face Lexo Smiley face 07/11/2018
"Siguri e Qëndrueshme: Roli i Rinisë në Bashkimin e Ndarjes"- Forumi Rinor Strategjik i Bledit

Smiley face Lexo Smiley face 27/09/2018
Mbledhja e Dytë e konsorciumit të partnerëve të projektit “Portet si Faktorë Stimulues Kryesorë në Fushën e Sipërmarrjes” (PoWER)

Smiley face Lexo Smiley face 22/06/2018
Mbahet në Dizhon faza e dytë e programit trilateral “Ide dhe Aksione për Evropën: Energjia dhe Mjedisi në Shekullin e 21”

Smiley face Lexo Smiley face 26/02/2018
Mbahet në Berlin Programi Trilateral “Ide dhe Aksione për Evropën: Energjia dhe Mjedisi në Shekullin e 21”

Smiley face Lexo Smiley face 26/11/2017
Konferenca e tretë e Tiranës mbi Procesin e Berlinit “Nga Trieste në Londër: Vlerësim mbi ecurinë dhe të ardhmen e Procesit te Berlinit”

Smiley face Lexo Smiley face 15/11/2017
“Ndërlidhja e të rinjve si faktor shtytës i zhvillimit në Ballkanin Perëndimor”

Smiley face Lexo Smiley face 09/11/2017
Tryezë e rrumbullakët “Bashkëpunimi Shqipëri-Kinë në kuadër të nismave të bashkëpunimit “Brezi dhe Rruga” dhe “16+1””

Smiley face Lexo Smiley face 31/10/2017
Thirrje për aplikim

Smiley face Lexo Smiley face 27/09/2017
Prezantimi i gjetjeve të kërkimit "Sfidat e re-integrimit të azilkërkuesve shqiptarë të kthyer nga Gjermania 2014-2017”


Smiley face Lexo Smiley face 26/09/2017
Tryeza "Pas Samitit të Triestes: Arritjet dhe sfidat e Shqipërisë në rrugëtimin e saj drejt BE-së" me te Ftuarin e Nderit Europarlamentarin dhe Raportuesin për Shqipërinë në PE Knut Fleckenstein!


Smiley face Lexo Smiley face 19/09/2017
Thirrje e hapur për hulumtues të rinj


Smiley face Lexo Smiley face 29/07/2017
Evropa dhe Rruga e Mëndafshtë (Brezi dhe Rruga): zhvillimet dhe sfidat


Smiley face Lexo Smiley face 10/07/2017
Forum Reflektimi: “Ballkani Perëndimor në Bashkimin Evropian: Perspektivat e një rajoni në Evropë?”


Smiley face Lexo Smiley face 03/07/2017
Kontributi i shoqërisë civile në progresin e demokracisë

Smiley face Lexo Smiley face 15/06/2017
Forumi i Shoqërisë Civile në Tiranë 26-28 Prill 2017

Smiley face Lexo Smiley face 26/04/2017
Prezantimi i studimit “Monitorimi i Procesit të Berlinit: nga Parisi në Trieste” në Konferencën mbi Vlerësimin Përmbledhës përpara Samitit të Triestes

Smiley face Lexo Smiley face 11/04/2017
Konferenca Ndërkombëtare “The Western Balkans in the European Union: Enlargement to what, accession to what?”

Smiley face Lexo Smiley face 05/04/2017
Në Parlamentin Evropian prezantohet “Monitorimi i Procesit të Berlinit: nga Parisi në Trieste”

Smiley face Lexo Smiley face 22/03/2017
Tavolinë e rrumbullakët “Njohja me Fenomenin e Migrimit të Shqiptarëve në Gjermani: 2014-2016”

Smiley face Lexo Smiley face 16/12/2016
Forumi ​i Liderave të Rinj

Smiley face Lexo Smiley face 02/12/2016
Tryezë e rrumbullakët “Partneriteti në Negociatat për anëtarësim: aktorët, strukturat, detyrat, kalendari”

Smiley face Lexo Smiley face 21/11/2016
Tryezë e rrumbullakët – ” Rinia në zonat e pafavorizuara- a ka një shans rinia që jeton në zonat rurale?”

Smiley face Lexo Smiley face 02/11/2016
Konferenca “Nga Parisi në Romë – Perspektiva shqiptare mbi procesin e bashkëpunimit rajonal

Smiley face Lexo Smiley face 26/10/2016
Promovimi i studimit rajonal: “Një vlerësim krahasues i organizatave rinore në Ballkanin Perëndimor”

Smiley face Lexo Smiley face 14/10/2016
Tryezë e Rrumbullakët: “P​as Paris​-it​, P​as​ Brexit​-it​- Persp​e​ktivat për Ballkanin Perëndimor”.

Smiley face Lexo Smiley face 14/09/2016
Nis projekti për financimin e hulumtimeve në shkencat sociale PERFORM

Smiley face Lexo Smiley face 20/07/2016
Prezantimi i gjetjeve të raportit “Progresi i Shqipërisë në Axhendën e Konektivitetit: Sektorët e Transportit dhe Energjisë“

Smiley face Lexo Smiley face 28/06/2016
Diaspora shkencore shqiptare: Lehtësimi i ndërlidhjes me aktorët vendas

Smiley face Lexo Smiley face 27/06/2016
Workshop “Rruga e Migrantëve në Evropë: Shqipëria në Korridorin Ballkanik të Migrimit”

Smiley face Lexo Smiley face 11/06/2016
PERFORM mbështet hartimin e akteve nënligjore të Ligjit për Arsimin e Lartë

Smiley face Lexo Smiley face 07/06/2016
Mision në kuadër të projektit “Menaxhimi i flukseve të migracionit: Analiza dhe Strategji për Zgjidhje”

Smiley face Lexo Smiley face 02/05/2016
Workshop për hartimin e akteve nënligjore të Ligjit për Arsimin e Lartë

Smiley face Lexo Smiley face 04/04/2016
Thirrje për kandidatura për pozicionin "Manaxher Projektesh"

Smiley face Lexo Smiley face 30/03/2016
“Thirrje për Pjesëmarrje ”

Smiley face Lexo Smiley face 18/02/2016
“Përforcimi I Lidhjes Rajonale Rinore”

Smiley face Lexo Smiley face 03/02/2016
“Shqipëria Në Procesin E Berlinit: Arritjet Aktuale Dhe Sfidat E Samitit Të Parisit”

Smiley face Lexo Smiley face 01/02/2016
“Si do të ndikojë procesi i Berlinit në pozicionin ekonomik të Shqipërisë”

Smiley face Lexo Smiley face 22/01/2016
“EIRENE- Edukimi Ndërkulturor Europian Drejt Një Epoke Të Re Kuptimi”

Smiley face Lexo Smiley face 16/12/2015
"Procesi i Berlinit i parë nga shoqëria civile"

Smiley face Lexo Smiley face 26/10/2015
Trajnimi: “Manaxhimi i faqes web dhe promovimi i nje biznesi nëpërmjet rrjeteve sociale"

Smiley face Lexo Smiley face 10/04/2015
Konferenca "Shqiptarët dhe modeli social Europian"

Smiley face Lexo Smiley face 11/03/2015
Shtetiweb prezanton analizën socio-ekonomike të bashkisë së re Durrës

Smiley face Lexo Smiley face 09/03/2015
Lancohet Observatori I Integrimit Rajonal

Smiley face Lexo Smiley face 06/03/2015
Shkodër, Seminar “Kuadri Financiar për Zhvillimin eTurizmit në Bjeshkët e Nëmuna Nëpërmjet Ict”

Smiley face Lexo Smiley face 23/12/2014
Projekti Simple Vlerësohet Nga Komisioni Evropian

Smiley face Lexo Smiley face 20/11/2014
Dokumentat e politikave publike në një librari dixhitale tek “shtetiweb”

Smiley face Lexo Smiley face 23/09/2014
Bashkia Vismar (Gjermani) Mbështet Bashkinë Pogradec Për T’u Përballur me Sfidën e Bashkimit të Post-Rat.

Smiley face Lexo Smiley face 15/09/2014
Prezantimi i idesë dhe procesit të programit të zonave funksionale

Smiley face Lexo Smiley face 02/09/2014
Europa dhe Ballkani perëndimor: përafrim apo izolim?

Smiley face Lexo Smiley face 21/08/2014
"Konferenca e Lançimit të Projektit “Promovimi i Lidhjes Me Internet Broadband në Bjeshkët e Nëmuna”

Smiley face Lexo Smiley face 04/03/2014
Reforma administrative territoriale bazuar në konsultimin me qytetarët

Smiley face Lexo Smiley face 07/03/2014
Fertiliteti dhe qelizat staminale, përmirësimi i jetës përmes shkencës

Smiley face Lexo Smiley face 17/02/2014
Aktiviteti i prezantimit të rezultateve të debatit publik mbi nxitjen e bashkëpunimit ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës

Smiley face Lexo Smiley face 05/02/2014
Rezultatet e debatit publik mbi nxitjen e bashkëpunimit ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës

Smiley face Lexo Smiley face 27/01/2014
Projekti SIMPLE është përzgjedhur si një praktikë e mirë në raportin vjetor ipa 2012 të Komisionit Evropian

Smiley face Lexo Smiley face 11/11/2013
Kërkesë për shërbime: fushatë mediatike për rritjen e ndërgjegjësimit mbi vlerën e diversitetit në shoqërinë multi-etnike në vendet e adriatikut

Smiley face Lexo Smiley face 08/11/2013
Konkurs gazetarie “një portret i jetës së përditshme të shoqërive multi-kulturore të Adriatikut”

Smiley face Lexo Smiley face 14/10/2013
Shoqëria shqiptare dhe statistikat zyrtare mbi indikatorët socio-ekonomike (prezantimi i rezultateve të një testi)

Smiley face Lexo Smiley face 01/05/2013
WORLD SUMMIT AWARD 2013

Smiley face Lexo Smiley face 11/07/2013
Vizatoma ekonominë

Smiley face Lexo Smiley face 05/06/2013
Kërkesë për shërbime marrëdhenie me mediat; promovim & informim publik, dhe organizim i eventeve dhe mbledhjeve

Smiley face Lexo Smiley face 05/10/2012
Projekti future medicine: thirrje për ekspert ligjor senior

Smiley face Lexo Smiley face 05/09/2012
Projekti SIMPLE: thirrje për ekspertë në fushën “zhvillim lokal, burime njerëzore dhe çështje të minoriteteve”

Smiley face Lexo Smiley face 30/05/2012
Projekti SIMPLE: thirrje për ekspertë në fushën “manaxhim dhe administrim projektesh”

Smiley face Lexo Smiley face 11/05/2012
Projekti SIMPLE lancon faqen web www.simpleproject.eu !

Smiley face Lexo Smiley face 19/04/2012
Future Medicine – IPA Kick-off meeting dhe seminar menaxhimi

Smiley face Lexo Smiley face 01/03/2012
Projekti Future Medicine: thirrje për ekspertë në fushën “manaxhim dhe administrim projektesh”

Smiley face Lexo Smiley face 05/12/2011
Seminar i nivelit të lartë mbi zbatimin e projekteve të BE në Bryzh, Belgjikë

Smiley face Lexo Smiley face 10/10/2011
Trajnim intensiv mbi manaxhimin e projektit SIMPLE – Pescara, Itali

Smiley face Lexo Smiley face 26/07/2011